Северина, какво правиш регистрирана в друг форум, а тук, не?
Как да разбираме това поведение?
п.п. Сигурно вече съжаляваш, че си ми дала толкова права?
Модератор: Модератори

lestr написа:Северина, какво правиш регистрирана в друг форум, а тук, не?

beep написа:Бан ! ...отмaки !
...или да прави сапунка ,след като си легнем всички...

Severina написа:lestr написа:Северина, какво правиш регистрирана в друг форум, а тук, не?
Ух, къв си тормозител.. Обяснения ли трябва да давам? ОК, нямам нищо против - исках да видя продължавам ли да не мога да пиша лс там, макар че очевидно вече няма смисъл..
Не, не съжалявам, ни най малко.
Severina написа:lestr написа:Северина, какво правиш регистрирана в друг форум, а тук, не?
Ух, къв си тормозител.. Обяснения ли трябва да давам? ОК, нямам нищо против - исках да видя продължавам ли да не мога да пиша лс там, макар че очевидно вече няма смисъл..
...абе,що сте ми изтрили авaтара ? ...тука служебен ще има ли,да ви оревем пространството...?!
beep написа:Severina написа:lestr написа:Северина, какво правиш регистрирана в друг форум, а тук, не?
...да поздравиш админа ,специално от мен...и феята ,разбира се...
...абе,що сте ми изтрили авaтара ? ...тука служебен ще има ли,да ви оревем пространството...?!
Виж най-долу - процедурни и тем подобни.beep написа: ...абе,що сте ми изтрили авaтара ? ...тука служебен ще има ли,да ви оревем пространството...?!

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта